29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Arsenal – Bayern 0-2. Un pas si jumatate spre calificarea in sferturi!

In conditii vitrege, pe un teren pe care Pep Guardiola nu castigase niciodata in cele 3 vizite, Bayern a reusit sa-si asigure in mare parte locul printre cele mai bune 8 echipe ale actualului sezon al Champions League.

Dupa un inceput fulminant al gazdelor, Jerome Boateng a facut un fault in careul propriu dupa doar 8 minute de joc, iar Mesut Ozil, jucatorul care a obtinut lovitura de pedeapsa, a si executat-o. Manuel Neuer, cel mai bun portar din lume, a aparat executia, dand mare incredere echipei sale, care avea din acest minut sa conduca meciul pe toata durata lui.

In minutul 38, Toni Kroos ofera o pasa de geniu prin care il pune pe Arjen Robben in situatie clara de a marca. Olandezul este faultat dur de portarul advers, obtinand totodata cartonasul rosu pentru Szczesny si un penalti. David Alaba trimite neinspirat in bara  iar scorul ramane 0-0.

La revenirea de la vestiare, Pep Guardiola schimba in mare parte tactica: il inlocuieste pe Jerome Boateng, avertizat cu galben, cu Rafinha, il coboara pe Javi Martinez fundas central si il muta pe Philipp Lahm pe un post mai familiar lui in acest sezon, respectiv pasator, in fata apararii.

Urmeaza golurile lui Toni Kroos(54′) si Thomas Muller(88′), ambele din pasele capitanului, iar Bayern se indreapta cu multa hotarare spre sferturile de finala. Toni Kroos a mai lovit o data bara, iar Muller a fost faultat clar in careul advers, insa arbitrul, probabil intimidat de suporterii tunarilor, a hotarat sa nu acorde lovitura de la 11m.

FIFA LOGIC

Untitled

 

Formule de start

Arsenal: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Flamini, Sanogo

Bayern: Neuer – Dante, Boateng, Alaba, Lahm, Thiago, Martinez, Kross, Robbern, Gotze, Mandzukic

Lasă un răspuns

37 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
37
0
Posteaza un comentariux